KONSULTATION

STJÄRNHEALING.SEVANLIGA FRÅGOR


 

Du behöver rådfråga om en relation, det kan vara t ex en partner, barn, släkting, vän eller en arbetskamrat, chef eller annan person. Du undrar om ditt arbete eller studier, om du ska få ordning på ett problem eller lyckas uppnå dina mål. Du har funderingar kring kärleken, det kan vara en pågående relation, ett ex, eller någon som du är intresserad av. Du undrar om du ska finna kärleken eller en ny partner eller en ny relation eller ny vänskap. Du undrar om du kan lita på en person, det kan vara någon som är dig nära eller någon annan person. Du behöver veta vad du ska göra i en fråga, bolla dina ideer med någon eller hjälp att ta ett beslut. Du behöver förstå dig själv eller andra, vilket inte alltid är så enkelt. Du kan fråga frågor om i stort sett allt som du behöver just nu.-


BRA ATT VETA INFÖR EN KONSULTATION
Du kan ställa specifika frågor eller be om en allmän konsultation eller om du vill ha healing eller att jag använder andra metoder eller bara prata, eller alltihopa ovan, om det är det du behöver just nu, så går det bra. Ibland ställer jag frågor för att du ska kunna få svar. Det är svårt att svara på tid, även om jag i regel alltid gör det så kan det vara så att man inte alltid får reda på tiden. Det är bra om du verkligen vill bli spådd om det är det som du ringer om och säger att du vill bli spådd fast du egentligen inte vill det, för då kan det störa readingen. Jag jobbar på det sättet att jag själv avgör hur jag ska göra readingen, med eller utan verktyg, det är olika vad som är bäst från gång till annan..

VÄGLEDNING


Vägledning innebär att du får hjälp att ta itu med det du behöver just nu för ett bättre mående. Du får svar på dina funderingar, det blir lättare att ta beslut. Du får hjälp att undanröja hinder på vägen och mer balans i vardagen. Sedan är det du själv som avgör vilken väg du ska ta.
.