METODER

CHAKRARENING & BALANSERING


Med chakrarening blir du fri från negativa energier och blockeringar i dina chakras som hindrar dig att må bra och lyckas med det du vill uppnå.

Chakrareningen går in på djupet och helar gamla cellminnen, dåliga mönster eller annat som du vill bli av med men tidigare inte lycktas med.

Chakrabalanseringen stabiliserar dina chakras så att de fungerar optimalt och minskar sjukdomssymptom, trötthet, stress och oro.

Du blir friskare, piggare och mer kreativ.
.

MINDFULNESS


Mindfulness hjälper dig att vara närvarande i nuet.

Du lär dig att lyssna inåt. Det handlar om att iaktta sina tankar, att låta dem flöda utan att påverka själva processen. Du mår bra av att bara släppa alla måsten och stress omkring dig. Du blir lugnare och är mer inne på vad du behöver just nu för att du ska ha det så bra som möjligt.  Mindfulness är en metod som används mot stress, smärta, kronisk smärta, lättare depressiva tankar, sömnproblem, det höjer och stärker immunförsvaret, ger mer energi, ökar koncentrationen, sänker blodtryck och minskar trötthet bland mycket mer.  Mindfulness läker dig och din själ.


-


-

SOUL BODY FUSION


Soul Body Fusion är en metod att aktivt sammansmälta kroppen med själen till en harmonisk enhet. Under fusionen följer man medvetet med i processen, utan att dömma eller värdera. Med Soul body fusion kan man hjälpa till att hela obalanser, stress, dålig självkänsla, ätstörningar, sjukdomar, trauman som våld, övergrepp och misshandel bland mycket andra problem. Soul body fusion helar, stärker det positiva inom oss och utvecklar vårt högre medvetande. Det betyder att Soul Body Fusion kan hjälpa oss att utvecklas medialt och spirituellt. Vi blir mer lugna, trygga i oss själva, fokuserade och välmående. Du behöver inte beställa en tid för soul body fusion, när du ringer så får du en session om du vill.

                                                                                   


.
STJARNHEALING.SE

.